Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » VAKUOVÉ BALIČKY » Vakuový přístroj COLIBRI - Magic Vac


        

Vakuový přístroj COLIBRI - Magic Vac

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: VA02PK1
EAN kód: 8018294007737
naše cena bez DPH: 1 847 Kč
naše cena s DPH (21 %):
2 235 Kč

do košíku:
  ks  

 

Možnost použití:
- domácnost
- praktický přístroj na dovolenou, na chatu....

Technické údaje:
- Voltáže: 12 V - 15W
- Transformátor: 230 V, 50Hz / 12V-0,8A, 60 Hz
- Délka cyklu: 2 minuty
- Pumpa: přibližně 13 l / min.
- Podtlak: přibližně 0,8 bar
- Rozměry v cm (délka, šířka, výška): 20x14x5
- Váha: 400 g
Vyrobeno v EU (Itálie)

Balení obsahuje:
 1. vakuovka COLIBRI + napájecí transformátor
 2. stojan na vakuovku
 3. vakuovací víko na sklenice UNI 100 (pro nádoby o průměru 35-95 mm)
 4. vakuovací zátku na láhve Universal
 5. vakuovací box s víkem 1 l

Certifikáty a povolení:
Označení: - evropská známka kvality
Homologační známky
Výrobek schválen F.I.C., testován Asociací AITA

Máte chuť na zdravé potraviny?

Pak je právě pro Vás určen systém vakuového balení potravin, který uchová potraviny déle čerstvé.
Jedná se o přirozený způsob uchovávání potravin pomocí odsátí vzduchu. Bez použití konzervačních a jiných chemických látek docílíte zdravého a delšího uchování potravin.
U takto uložených potravin se neztrácí chuť, vitamíny, nutriční hodnoty a potraviny jsou chráněny před bakteriemi, plísněmi a dalšími mikroorganismy.

 

Co je to vakuování?
Znehodnocení a zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, působením vzduchu, teploty, vlhkosti, enzymů, mikroorganismů a plísněmi. Při úpravě potravin vakuováním předejdete všem těmto nepříjemnostem. Vakuově zabalené výrobky jsou hermeticky uzavřeny ve vzduchoprázdnu. Hlavní přednost spočívá v tom, že v uzavřeném sáčku (nádobě) není žádný kyslík. U potravin to znamená silně zpomalený růst mikroorganismů, čímž se podstatně prodlužuje jejich trvanlivost.

 

Proč potraviny vakuovat?
Vakuové balení poskytuje výrobkům vynikající ochranu. Ve vakuu zabalené potraviny jsou chráněny před zkažením, vysycháním, změnou chuti a ztrátou hmotnosti.
Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin. Konzervace potravin bez vzduchu prodlouží dobu trvanlivosti.
Potraviny budou déle čerstvé, svěží a déle použitelné.
Rychle a pohodlně zabalíte nejen potraviny, ale i oblečení, obuv a vše, co potřebujete ochránit a uložit.


Uchování vakuovaných potravin:

V ledničce – vakuově zabalené potraviny systémem Magic Vac jsou chráněny před oxidací a brání rozkladu biologicky aktivních látek. Brání ztrátě původní chuti a uchování se výrazně prodlouží.

V mrazničce - Vakuované potraviny jsou chráněny před ztrátou vody, načichnutím potravin v mrazničce a ztrátou původní chuti. Dále vakuovací systém Magic Vac chrání potraviny před poškozením mrazem.

Při pokojové teplotě – Doporučuje se vakuovat suché potraviny jako jsou těstoviny, rýže, suchary, sušené ovoce, čaj, kávu, koření, luštěniny atd. Dále všechny potraviny jako např. džem, med, naložená zelenina a sýry. Tyto potraviny uchované ve vakuu jsou chráněny před parazity, plísněmi, bakteriemi a jinými mikroby, udržují si původní barvu a chuť.

 

                    

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.