Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 248 Kč
skladem
naše cena 3 969 Kč
skladem
naše cena 7 890 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Videoukázky vakuových baliček.Videa s praktickými ukázkami práce a vakuování ve vakuových baličkách MagicVac Vám usnadní...

KONTAKTY

AmiNet s.ro.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
napište nám

19. 09. 2018

Výhody vakuového balení MAGIC VAC®

Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin.
Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení.

- Potraviny uchovávané ve vakuu (tj. bez vzduchu) mají mnohem delší trvanlivost,
  ať už jsou skladovány ve spíži, lednici nebo mrazničce.
- Díky vakuování si potraviny uchovávají čerstvost, čistotu a kvalitu.
- Ryby, maso a zelenina jsou po zamražení uloženy do vakua a připraveny
  k budoucímu použití.
- Káva, rýže, mouka a suché ovoce vydrží ve vakuu mnohem déle.
- Na dovolenou nebo na dlouhou cestu si můžete zavakuovat balíčky potravin přesně
  podle množství, které najednou spotřebujete. Takovéto balení Vám zajistí čerstvost
  Vašich potravin.

Jemné potraviny jako je měkké ovoce, pečivo a pod. doporučujeme nejdříve zamrazit a pak vakuovat.

Mnohé potraviny jsou prodávány ve vakuovém balení. I tyto potraviny lze po otevření znovu vakuovat v sáčcích MAGIC VAC. Tyto potraviny je nutno zkonzumovat dle data spotřeby.

Dakší způsoby balení a uchovávání vakuovaných potravin najdete zde: