NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
Úprava potravin vakuováním revolučně mění způsob nákupu a uchování potravin.
Účelem vakuování potravin je dosáhnout prodloužení jejich trvanlivosti a vyhnout se tak jejich zkažení.
- Potraviny uchovávané ve vakuu (tj. bez vzduchu) mají mnohem delší trvanlivost,
ať už jsou skladovány ve spíži, lednici nebo mrazničce.
- Díky vakuování si potraviny uchovávají čerstvost, čistotu a kvalitu.
- Ryby, maso a zelenina jsou po zamražení uloženy do vakua a připraveny
k budoucímu použití.
- Káva, rýže, mouka a suché ovoce vydrží ve vakuu mnohem déle.
- Na dovolenou nebo na dlouhou cestu si můžete zavakuovat balíčky potravin přesně
podle množství, které najednou spotřebujete. Takovéto balení Vám zajistí čerstvost
Vašich potravin.
Jemné potraviny jako je měkké ovoce, pečivo a pod. doporučujeme nejdříve zamrazit a pak vakuovat.
Mnohé potraviny jsou prodávány ve vakuovém balení. I tyto potraviny lze po otevření znovu vakuovat v sáčcích MAGIC VAC. Tyto potraviny je nutno zkonzumovat dle data spotřeby.
Podívejte se, jak můžete ušetřit s baličkami MagicVac
Další způsoby balení a uchovávání vakuovaných potravin najdete zde: